Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 29 » «Краплинка позитиву, жменька гарного настрою та частинка досвіду з Бережанської ЗОШ І-ІІ ступенів»
18:11
«Краплинка позитиву, жменька гарного настрою та частинка досвіду з Бережанської ЗОШ І-ІІ ступенів»
 17 грудня 2013 року на базі Бережанської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся районний інтегрований семінар вчителів природознавства та основ здоров’я на тему «Розвиток професійної компетентності педагога, як умова успішного впровадження Державного стандарту базової загальної середньої освіти», в рамках якого Мельничук Наталією Миколаївною було проведено відкритий урок з природознавства за тренінговою технологією у 5 класі на тему: «Людина і Всесвіт. Дослідження космосу». 

 Актуальним для сьогодення є питання залежності підлітків. Саме тому для проведення позакласного заходу у формі телепередачі «Все буде добре» Наталією Миколаївною було обрано тему наркотичної, тютюнової та комп’ютерної залежності молоді. Експертами у студії виступили лікар Чемеровецької ЦРЛ Коруняк Руслан Анатолійович та практичний психолог Стукан Іванна Іванівна. Учні з великою цікавістю слухали розповідь Руслана Анатолійовича про причини та наслідки вживання різних наркотичних речовин. Він застеріг, що зробити один крок дуже просто, а от щоб вирватися з тенет залежності, треба докласти чимало зусиль. Переконливо і аргументовано показала Іванна Іванівна учням негативний вплив надмірного проведення часу за комп’ютером. Підсумком заходу було питання для обдумування: який шлях в житті кожен обере собі, адже все залежить тільки від нас, все в наших руках. 

 Кілька годин спілкування з колегами промайнули як кілька хвилин. Сподіваюсь, що кожен учасник зміг взяти для себе краплинку позитиву, жменьку гарного настрою та частинку досвіду, який зможе використати в практичному житті.

Макарчук Л.І. — директор  Бережанської ЗОШ І-ІІ ст.

Переглядів: 1170 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]