Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 15 » Засідання колегії відділу освіти
18:09
Засідання колегії відділу освіти

Відділ освіти Чемеровецької райдержадміністрації повідомляє, що 14 листопада 2012р. проведено засідання колегії відділу освіти Чемеровецької районної державної адміністрації з порядком денним:


1. Про управлінську діяльність керівників навчальних закладів району з питань оздоровлення та відпочинку дітей.

Доповідач - головний спеціаліст відділу освіти Безверхня О.О.

2. Про ефективність організації методичної роботи в закладах освіти району як передумови забезпечення якісних освітніх послуг та професійного росту педагогічних працівників.

Доповідач- завідувач райметодкабінету Проців Г.А.

3. В порядку контролю: "Про управлінську діяльність керівників освітніх установ з питань організації якісного харчування у загальноосвітніх навчальних закладах району".

Доповідач- заступник начальника відділу освіти Повар Ю.М.

4. В порядку контролю: "Про управлінську діяльність керівників Зарічанської, Закупнянської, Сокиринецької, Гуківської ЗОШ І-ІІІст., Пуклякської ЗОШ І-ІІст., Чемеровецького НВК "МНВК, ліцей економіки і права" щодо організації підвезення учнів до загальноосвітніх навчальних закладів району".

Доповідач-головний спеціаліст відділу освіти Похно С.В.

В роботі колегії брали участь заступник голови райдержадміністрації Рибак С.В., начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Погурало А.В., працівники відділу освіти та райметодкабінету, керівники та заступники директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх установ.

Члени колегії відзначили, що відділом освіти, навчальними закладами району проведено належну роботу з організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2012 році.

Переглядів: 841 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]