Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Березень » 16 » Всеукраїнський фестиваль "Молодь обирає здоров’я" в Чемерівцях
12:00
Всеукраїнський фестиваль "Молодь обирає здоров’я" в Чемерівцях

15 березня 2012 року в смт. Чемерівці відбувся регіональний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я», який проводиться щорічно з метою популяризації та пропаганди серед молоді  здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді.
У фестивалі-конкурсі взяли участь 4 команди загальноосвітніх  навчальних закладів області:

  • «Позитив» НВК №17 міста Кам’янець-Подільський,
  • «Слухай серце» Струзької ЗОШ І-ІІІ ступенів Новоушицького району,
  • «Позитив» Чемеровецького НВК №1,
  • «ДНК» Довжоцького навчального комплексу Кам’янець – Подільського району.
       Виступи учнівських команд були різні за жанрами, стилем і напрямами мистецтва, зокрема з використанням елементів художнього читання, хореографії, музики, вокалу.
 Усіма членами журі  одноголосно визначено переможця –  команду «Позитив» Чемеровецького НВК №1, яка в травні представлятиме  наш район на обласному етапі фестивалю.












Переглядів: 1666 | Додав: chemrmk | Теги: Фестиваль | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 4
4 Sangeeta  
0
Halleualjh! I needed this-you're my savior.

3 max  
0
Мені дуже соромно перед дітьми, бо таким чином їх вчать, що все не почесному. Адже, як я розумію, команда Чемеровецького НВК № 1 була переможницею районного етапу конкурсу також ще до підрахунку балів. Сценарій для виступу своєї команди я писала сама від першого і до останнього слова. Концепцію також продумувала сама. І вона, на мою думку й думку тих, хто нас супроводжував, вигідно вирізнялася серед інших, в основному, "копіювальних", що були на районному конкурсі. (Це видно і з фото на цьому ж сайті). Тепер діти кажуть, що взагалі не варто їхати на різні конкуси, що проводяться в районі! Що мені на це можна відповісти?! То скажіть тепер, що є правда на світі?!

2 Вікторія  
0
вважаю, що виступ команди ДНК був найоригінальнішим і найвеселішим. І сценарй був неінтернетівський. А журі було точно скупе. Команді чемеровець дали 2 упаковки води "Живчик", а команду Довжоцького НВК залишили без води зовсім. Могли дати за участь. І місця теж треба було дати, а то діти не знали, до чого вони йшли. Те, що команда Чемеровець має вийти у фінал, то це знали всі точно ще тоді, коли їхали на цей конкурс. А інші команди покликали для галочки, що конкурс проведено. ось такі враження. бажаю успіху команді чемеровець. Буде прикольно, якщо ще якась команда вийде з такими самим інтернетівськими словами. )))

1 ГЛЯДАЧ  
0
БАЖАЮ успіху ЧЕМЕРОВЕЦЬКІЙ команді на обласному етапі змагань із ІНЕТЕРНЕТІВСЬКИМ сценарієм (таких на місцевих етапах конкурсу можна побачити і почути кільканадцять штук), невмінням працювати із мікрофонами, сумнівною хореографією, СТАНДАРТНИМИ віршиками, підлабузництвом до журі у вигляді квіточок, виступом а-ля "радянський союз".
ОРИГІНАЛЬНІСТЬ ідеї та сценарію - 0 балів, креативність - 0 балів, акторська майстерність - 2 бали,

А такого скупого журі я ще не бачив. Невже шкода було дати дітям І, ІІ та ІІІ місця. Чи це спеціально було зроблено, щоб Чемеровецька команда вигідно виділялась?
Навіщо влаштовувати конкурси, якщо ще до його початку ви знаєте переможця?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]