Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 17 » Всеукраїнський експеримент
14:08
Всеукраїнський експеримент
16 грудня 2013 року відбулося засідання комісії з питань інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи з проблем виховання, розвитку дітей та учнівської молоді у загальноосвітніх навчальних закладах на базі Інституту інноваційних технологій МОН України в м. Києві.

 Дане засідання проводили:
 Бех Іван Дмитрович - директор Інституту проблем виховання Національної Академії педагогічних наук України, доктор психологічних наук, професор, дійсний член НАПН України; 

 Оржеховська Валентина Михайлівна – головний науковий співробітник лабораторії превентивного виховання Інституту проблем виховання Національної Академії педагогічних наук України, доктор психологічних наук, професор; 

 Кириленко Світлана Володимирівна - начальник відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, кандидат педагогічних наук. 

 На шанованому зібранні загальноосвітні навчальні заклади району представляли Орловська Надія Михайлівна - методист Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Проців Ганна Альбертівна - завідувач Чемеровецьким райметодкабінетом.

 У презентації були висвітлені мета, завдання і обґрунтування теми науково-дослідної роботи «Система державно-громадського управління у формуванні просоціальної поведінки дітей та учнівської молоді в умовах превентивного виховного середовища». Заявки на проведення дослідно-експериментальної роботи та презентацію навчальних закладів зробили керівники: 

Чебаник М.М. - директор Будинку школярів; 
Павлишин С.М. - директор Чемеровецького НВК №1; 
Срібняк В.В. - директор Свіршковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів; 
Чорнюк О.Г. - директор Гуківської ЗОШ І-ІІІ ст.
 Прозвучало ряд запитань, пропозицій, рекомендацій і побажань від членів комісії. Всі заявки схвалено і висловлено думку про те, що дослідно-експериментальна робота навчальних закладів Чемеровеччини - це перший і дуже необхідний досвід співпраці науковців і практиків з питань виховання дітей та учнівської молоді. 
 Т. Антецька - методист РМК,
 відповідальний виконавець
 дослідно-експериментальної роботи 
 
  
Категорія: Виховна робота | Переглядів: 1136 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]