Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 5 » Відбувся 4-х денний семінар «Майбутнє починається сьогодні» та «Родина твердиня»
12:07
Відбувся 4-х денний семінар «Майбутнє починається сьогодні» та «Родина твердиня»

На базі районного будинку школярів за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту Чемеровецької РДА, Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Всеукраїнської громадської організації «Міжнародний шкільний проект» відбувся 4 - х денний семінар «Майбутнє починається сьогодні» та «Родина твердиня». Всього у зібранні взяло участь 75 осіб, серед яких були присутні вчителі основ здоров'я, класні керівники 5-9 класів та практичні психологи загальноосвітніх навчальних закладів краю. Мета семінарського заняття - сприяння професійному зростанню педагогів у напрямку превентивного виховання  підростаючого покоління, духовного розвитку особистості та ознайомлення освітян із сучасними методами роботи із батьками.


Під час засідання розглядалися питання формування переконань у школярів щодо попередження вживання алкоголю і наркотиків, налагодження тісних взаємостосунків між батьками і дітьми, створення сприятливого родинного середовища та виховання християнських цінностей і чеснот у хлопчиків та дівчаток Чемеровеччини.

По закінченню заходу учасникам зібрання було роздано інформаційні посібники та інші роздаткові матеріали відповідної тематичної спрямованості.

Переглядів: 1077 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]