Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 1 » Творча зустріч
12:05
Творча зустріч

Декоративно-прикладне мистецтво – це особливий світ творчості, що створюється на протязі багатовікової історії нашого народу. Це сфера, без якої неможливо уявити собі життя людини. Кожна річ, створена своїми руками, займає певне місце не тільки в практичному житті людини, а й в її духовному світі. Саме це мають на меті гуртки декоративно-прикладного мистецтва які працюють в районному Будинку школярів.


Адже саме у таких творчих об’єднаннях навчають дітей не тільки бачити красу навколишнього світу, а й вмілими руками впроваджувати в життя свої мрії, фантазії, переносять цю красу у свій побут.

Удосконаленню форм і методів роботи, впровадженню інноваційних технологій, було присвячено семінар-практикум керівників гуртків декоративно-прикладного профілю з теми: «Формування життєвих перспектив засобами декоративно-ужиткового мистецтва».

Програма семінару включала в себе як теоретичний так і практичний модулі. Керівники гуртків мали змогу відвідати майстер-класи з декупажу, газетоплетіння, канзаши, витинанки, виготовленню сувенірів, які для них презентували керівники гуртків нашого позашкільного закладу Вовк П.О., Дудко Л,С., Кадиш Ж.В., Сопільник О.В., Юркевич О.В., Стахурська Т.В. Також керівники гуртків Будинку школярів презентували свої творчі проекти.

Приємним сюрпризом для учасників заходу стала творча зустріч з народною майстринею, непересічною особистістю Гришиною Оксаною Романівною.

Методист Будинку школярів Р. Приходько


Переглядів: 739 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]