Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Квітень » 4 » Ще раз про головне
09:13
Ще раз про головне

Про проведення контрольних підсумкових робіт у 5-8 класах у 2010-2011 н.р. написано у газетах різних рівнів, озвучено коментарі у репортажах учнями, учителями, міністрами.

Думки різні, суспільство розділилося на «за» і «проти», але нам, учителям, треба знати, що:

1.   Підсумкові контрольні роботи в 5-8 класах проводяться для визначення рівня засвоєння учнями загальноосвітніх навчальних закладів навчального матеріалу, передбаченого діючим Державним стандартом базової загальної середньої освіти. Результати робіт будуть використані для якісної підготовки проекту нового Державного стандарту змісту освіти.

2. Підсумкові контрольні роботи проводяться у період з 10 по 20 травня 2011 року з таких предметів: українська мова, математика, історія України, іноземна мова (перша мова - англійська, французька, німецька, вивчається з 2 класу) та російська мова (у школах (класах) з російською мовою навчання).

Підсумкові контрольні роботи виконують усі учні 5-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Якщо учень відсутній у школі з поважних причин, то роботу в інший день не виконує.

Дати проведення підсумкових контрольних робіт з окремих предметів визначають загальноосвітні навчальні заклади.

Перевіряють та оцінюють контрольні роботи вчителі-предметники за місцем написання, тобто в школах.

6. Учителі, які проводитимуть вищезгадані контрольні роботи, у визначені терміни подають звіти про виконання контрольних робіт у відділ освіти методистам з відповідних дисциплін особисто за формою, яка буде представлена додатково.

Г. Проців  -  завідувачка методкабінетом

Переглядів: 921 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]