Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Лютий » 16 » Семінар практичних психологів
15:55
Семінар практичних психологів

          12.02.2014 року психологи мали можливість обговорити питання створення оптимальних умов для психічного розвитку молодших школярів як засіб збереження здоров’я і профілактики відхилень у поведінці на базі Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ст..


Практичний психолог Розгон Ольга Йосипівна презентувала систему роботи з формування мислячої особистості школяра для успішної соціалізації та реалізації у життєвому просторі. Великого резонансу набуло обговорення психологічних та педагогічних аспектів формування успішної особистості, проте найбільше задоволення учасники семінару отримали від ритмічної музичної зарядки з учнями 1-4 класів. 


На відкритому корекційно-розвивальному занятті з формування емоційної стабільності учнів у 2 класі «Мій настрій - мій внутрішній світ» побачили, як діти аналізують свій внутрішній стан, вчаться керувати емоціями, шукати вихід із ситуацій, що засмучують, але змінити які дитина не спроможна. Виставка літератури з даної проблемі сприяла підвищенню рівня мотивації практичних психологів до самоосвіти. Сподіваємося учасники почерпнули для себе багато нової та цікавої інформації, поповнили свій багаж знань та збагатили психічне здоров’я і свій внутрішній світ.



 

Категорія: Новини психологічної служби | Переглядів: 996 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]