Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Вересень » 18 » Репозитарій цифрового навчального контенту
15:17
Репозитарій цифрового навчального контенту

04 вересня 2014 р. на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася вебінар-нарада для педагагогів та керівників навчальних закладів із викладанням мовами національних меншин. Технічний супровід забезпечував НМЦ викладання інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій та дистанційного навчання. У вебінарі взяли участь представники Хмельницького ОІППО та навчальних закладів: Городоцької ЗОШ І-ІІІ ст. з польською мовою навчання, Пилипо-Хребтіївської ЗОШ І-ІІІ ст. Новоушицького району, Кам'янець-Подільського НВК №8, СЗОШ І-ІІІ ст. №6 м. Хмельницького, ЗОШ І-ІІІ ст. №4 м. Шепетівки.
На вебінарі було розглянуто питання щодо роботи репозитарію цифрового навчального контенту, який створений відповідно до Меморандуму про співпрацю в галузі освіти між Міністерством освіти і науки України та Громадською спілкою "Центр освітніх комунікацій".

Репозитарій функціонує в якості сховища для зберігання навчальних матеріалів у будь-яких форматах і забезпечує швидкий пошук за метаданими. У репозитарії відкритий доступ до цифрових оригінал-макетів підручників
1-3, 5-6 класів для загальноосвітніх навчальних закладів із викладанням мовами національних меншин. Перейти до репозитарію можна за посиланням http://ua.lokando.com . Для користування навчальними матеріалами необхідно зареєструватися.
Для отримання посилання із записом вебінару необхідно заповнити анкету за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1u4dDh7uYqXWBvusuWmSlLJWfDcDrK8_PbmHg3GjAYb4/viewform та в полі Загальні побажання вказати свій e-mail

Переглядів: 1578 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]