Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Березень » 26 » Районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Зірниця»
17:53
Районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Зірниця»

20.03.2012 року в смт.Чемерівці відбувся районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Зірниця», в якій взяли участь15 команд від ЗОШ району І-ІІІст. загальною чисельністю 90 чоловік. Головною метою було визначення фізичної підготовки юнаків та готовність останніх до  служби у збройних силах України.


Перед початком гри головний суддя змагань В.Т. Кучер довів до відома учасників Положення про проведення районного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Зірниця".

Цікавою і насиченою була й програма гри. Хлопці мали продемонструвати своє вміння у конкурсі строю і пісні; підтягуванні на перекладині;  метанні гранати; стрільбі з пневматичної гвинтівки; бігу на 30 метрів.

Виконавши всі етапи, та дочекавшись висновку членів журі, були визначені та нагороджені переможці змагань. Перше загальнокомандне місце виборов Чемеровецький НВК №1, друге Свіршковецька ЗОШ І-ІІІст., третіми стали учні Сокиринецької  ЗОШ І-ІІІст.

Переможці та призери нагороджені дипломами і грамотами відділу сім'ї, молоді та спорту і відділу освіти, а також цінними подарунками.

Переглядів: 773 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]