Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Лютий » 8 » Перші успіхи Яни Заставнецької
12:11
Перші успіхи Яни Заставнецької

Засніженою вулицею Чорної поспішає щоденно в школу Яна. Вона – учениця 11 класу місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів. Дівчина іде і усміхається. Вона радіє новому дню, сніжинці, що впала на щоку, яскравому снігу навкруги. Яна поспішає на уроки. Іде, щоб навчатись, дізнаватись щось нове, цікаве, потрібне. А після уроків на неї чекають улюблені книги, журнали. Тому дівчину із пишним волоссям і задуманими очима можна побачити часто у шкільній бібліотеці, в кабінетах школи, з вчителями, в сільській бібліотеці. Любить читати вірші, танцювати, співати. Любить усе гарне. Часто виступає з однокласниками на шкільних вечорах, приймає активну участь у предметних тижнях, в шкільних олімпіадах.


Особливу радість приносять Яні вечори, коли вона залишається сам-на-сам із художньою книгою. Читає до самозабуття. Це захоплення, як переконливо довів В.Сухомлинський, вплинуло у великій мірі на розвиток її уяви, творчого мислення, яке відзначається нестандартністю, оригінальністю.

Багато часу проводить Яна над читанням праць з педагогіки, психології. Вона готується до оволодіння майбутньою професією вчителя. Це і стало запорукою успіху у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з педагогіки та психології, у якій Яна виборола ІІ місце.

Яна хоче багато вміти, знати. А тому працює щодень над собою, готуючись до закінчення 11 класу, до ЗНО. Адже від цього залежить здійснення її мрії.

"Я повинна, я мушу, я хочу…" – це слова Яни, яка знає ціну щоденних маленьких перемог, з яких складається її шкільне життя.

Тож побажаємо Яні, щоб усі її мрії здійснились. Нехай школа стане для неї стежиною у велике майбуття, а перші перемоги для неї будуть путівкою у великий світ самостійного життя.

Вдачі тобі, дівчинко, у майбутньому виборі професії, хай щастить тобі у всьому.

С. Виноград – директор Чорнянської ЗОШ  


Переглядів: 749 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]