Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 14 » Фестиваль "Молодь обирає здоров’я - 2013"
17:53
Фестиваль "Молодь обирає здоров’я - 2013"

Здоров'я - розкіш для людини,
Найбільша цінність у житті.
Як є здоров'я день при днині,
Можливість є йти до мети.


Під цим девізом 12-13 березня 2013 року в смт. Чемерівці відбувся відбірний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Молодь обирає здоров'я".

У фестивалі-конкурсі взяли участь 33 команди загальноосвітніх навчальних закладів району.


Виступи учнівських команд були різні за жанрами, стилем і напрямами мистецтва, з використанням елементів художнього читання, хореографії, музики, вокалу. Всі групи мали можливість довести, що вони найкраще знають про здоровий спосіб життя. Головна мета фестивалю - найяскравіше висвітлити питання згубного впливу шкідливих звичок та пропагувати здоровий спосіб життя. Молодь показувала, як чудово жити, коли ти здоровий. В тім, як вважають самі учасники - головне у фестивалі "Молодь обирає здоров'я" - не перемога, і навіть не участь, а те, що вони свідомо обрали свій шлях здорового способу життя. Популяризація та пропаганда серед молоді корисних звичок, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, ось основні теми, які активно обговорювалися учасниками зібрання.

Маємо надію, що кожен учасник конкурсу, а також його глядачі не на словах, а дійсно будуть вести здоровий спосіб життя, пропагуватимуть його серед молодого покоління.

Переглядів: 990 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]