Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 31 » Екологічний брифінг "Екологічні проблеми регіону і аспекти їх вирішення"
15:03
Екологічний брифінг "Екологічні проблеми регіону і аспекти їх вирішення"
31 січня 2014 року на базі Будинку школярів відбувся екологічний брифінг на тему «Екологічні проблеми  регіону і аспекти їх вирішення». До участі в ньому  було запрошено заступника голови райдержадміністрації Рибака С.В., начальника відділу освіти молоді та спорту Павлишину С.А. учнів опорних шкіл з питань організації еколого - просвітницької роботи                  ( Більської ЗОШ І-ІІІ ст. , Летавського НВК , Чемеровецького НВК №1) Учасники обговорювали нагальні екологічні проблеми регіону, висловили свої бачення шляхів їх вирішення. 


Актуальними, і такими що потребують негайного вирішення було визнано проблему товтр  Самовита, Чернецька. Учениця Більської ЗОШ І-ІІІ ст. Комендацька Ілона  разом із екологами школи тримає руку на пульсі трансформаційних проблем товтр,  вивчає видовий склад рослин занесених до Червоної книги, вплив господарської діяльності людей на товтри.
 

Долучаються до проблем озвучених учнями шкіл і керівники району, беруть активну участь у їх вирішенні, цінують бажання дітей формувати екологічну культуру серед учнівської молоді та громадськості населених пунктів регіону. Так Сергієм Володимировичем Рибаком було на високому рівні відмічено роботу агітбригади  екологічного клубу «Vita» , регіональну акцію «Подаруй батарейку» організовану учнями Чемеровецбкого НВК №1.


Учасники брифінгу  оголосили про бажання ширше висвітлювати екологічні проблеми регіону, знаходити оптимальні рішення у їх розв’язання . Ми розуміємо – дбайливе ставлення до природи у повсякденному житті кожної людини – запорука розвитку всієї людської цивілізації на планеті Земля
Переглядів: 1020 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]