Вітаю Вас, Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 11 » Безкоштовні сайти
10:06
Безкоштовні сайти
Шановні колеги!

У межах програми підготовки до ЗНО-2011 колектив засновників Комплексу занять і пробного тестування в Інтернеті http://testuvannya.com.ua/ пропонує свої послуги з безкоштовного створення і розміщення сайтів загальноосвітніх шкіл.

Єдина необхідна умова - наявність електронної адреси школи. Ми розсилаємо по школах електронні листи директорам з певною пропозицією. Наша проблема - база даних електронних адрес далеко не повна.

Отже, просимо Вас про допомогу - надати нам інформацію про електронні адреси шкіл Вашого району. Копія листа директорам знаходиться тут:
http://testuvannya.com.ua/schoolsite/Schoolsite4/3.html

Будемо Вам також щиро вдячні, якщо Ви знайдете можливість розмістити на Вашому сайті інформацію про наш комплекс дистанційної підготовки до ЗНО у відповідній рубриці. Оголошення може бути таким.

Зверніть увагу на Інтернет-курси з підготовки до ЗНО-2011 з Української мови та літератури, Історії України і Математики, розраховані на 32 тижні. Початок занять на черговому потоці з 11 жовтня. Плануються також інші потоки з пізнішою датою початку. Крім того, організуються потоки для 10-класників, розраховані на 2 роки.

Для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, послуги пропонуються безкоштовно.

Подробиці на сайті http://testuvannya.com.ua/

Сподіваємося на Ваше розуміння і підтримку.

З повагою,

автор проекту
М.М.Попов,
доктор фіз.-мат. наук, професор.

Персональна сторінка: http://testuvannya.com.ua/mpopov/

Авторські права застережені.


Переглядів: 884 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]