Вітаю Вас, Гість
Головна » 2009 » Серпень » 31 » Вітання Президента України
10:11
Вітання Президента України
Дорогі друзі!
Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчальногор оку. особливі вітання тим, хто цього року йде до першого класу і студентам-першокурсникам. Це - особлива подія у вашому житті, чудовий і надзвичайено цікавий час, з якого розпочинається світла дорога до знань і успіхів.
Вірю, що на цьому шляху кожний з вас зуміє розкрити свої здібності, таланти і чесноти, втілити мрії у життя. Переконаний, що ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної землі, а набуті знання й уміння ви вміло застосуєте на благо української держави.
Слово глибокої шани адресую українським педагогам. ваша професія вимагає особливого дару і покликання великої відповідальності і віри. Від ваших зусиль залежить успіх розпочатих глибинних перетворень у сфері освіти й науки, подальше утвердження системи зовнішнього незалежного тестування, реалізація принципів Болонського процесу та входження України до єдиного європейського освітнього простору.
Закликаю молоде покоління шанувати батьків, учителів і наставників, вивчати українську мову, історію, культуру і традиції. Без національної гідності і пам'яті людина втрачає Богом дану індивідуальність та унікальність.
Бажаю міцного здоров'я, щастя, благополуччя, успішного навчання в ім'я процвітання України.

Віктор Ющенко
Переглядів: 883 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]