Вітаю Вас, Гість
Головна » 2009 » Березень » 19 » Святкова "Позиція"
16:00
Святкова "Позиція"
Редколегією газети "Позиція" готується святковий номер (до ювілею начальника відділу освіти). Свої пропозиції надсилайте на нашу електронну адресу. Дякуємо!
Переглядів: 797 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Вільховецька ЗОШ І-ІІІ ст.  
0
Колектив Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Шановна Дарія Василівна!

Ви є жінка, якій Бог дав 9 головних прикмет,9 Божих дарів…
Як немає їх у жінці – то не буде щастя в її родині.
Перший дар – любов до всіх, зігрівати їх душею. Ви, Дарія Василівна, можете чужу радість поділити, чужу біду зрозуміти, людину в горі втішити й приголубити, бути захистом і прихистком для душі і тіла…
Другий і третій дар – бути дружиною і матір’ю. Ви – прекрасна дружина і матір, бабуся для своїх дітей та онуків, бо своїм душевним теплом і любов’ю їх зігріваєте, на добрі діла наставляєте.
Четвертий дар – всім їсти наварити, напекти всього, наготувати, насушити, нав’ялити. Ви у цьому - неперевершена!
П’ятий дар – жінка домівку тримає. На Вас уся хата тримається, і добро, й гаразди в ній - завдяки Вам.
Шостий дар – красу творити. Ви умієте не тільки гаптувати й шити, хату побілити, півників та узори помалювати, а ще ж умієте пісню дитині заспівати та казку розказати – і не тільки ту, що від баби – діда чула, а й самій, може щось придумати.
Сьомий дар – це вміння зціляти, вміння людські страждання знімати…Не тільки травичкою, не тільки ліками, а й стравою, даною до речі, тишею, шептанням, заговором, рукою теплою й доброю біль зняти можете… Бог дав Вам силу відчувати людську неміч і рятувати людину од немочі.
Восьмий дар – Ви чуєте у собі своє минуле, своїх бабусь і прабабусь, дідів і прадідів свого чоловіка – чуєте майбутнє, бо Ви - жінка, бо Ви – мати, бо у Вас – самозбереження народу.
Дев’ятий дар – бути красивою… все життя.
Хай же ці Божі дари ніколи не залишають Вас,хай примножуються добром, взаєморозумінням, злагодою.


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]