Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 28

Якщо запитати будь-якого перехожого про те,  коли і чим розпочинається рік для освітян, то можна зі стовідсотковою впевненістю сказати, що відповідь буде однозначною –  Святом Першого дзвоника, врученням Похвальних листів, грамот, подяк. Але  для педагогічних працівників кожен новий рік насправді починається із професійного турніру, турніру педагогічної та професійної майстерності, який має на меті визначити кращого «Учителя року» у кожній із визначених номінацій. Цього року учителі нашого району змагалися у п’яти номінаціях:  «Початкові класи», «Географія», «Трудове навчання», «Світова література» та «Директор школи».

У районному етапі конкурсу взяло участь 117 педагогів з 37 навчальних закладів району. З них:  учителі географії  – 21,  світової літератур ... Читати далі »

Просмотров: 1127 | Добавил: chemrmk | Дата: 28.01.2014

Форум лідерів учнівського самоврядування
«Твоя ініціатива –твоє майбутнє»

Районний  відкритий форум активістів учнівського самоврядування проводився з метою розвитку учнівського самоврядування, залучення дітей і молоді до участі у вирішенні актуальних питань місцевих громад, підготовки молоді до виконання громадських і конституційних обов’язків.

У форумі взяли участь 28 активістів та координаторів, які представляли органи дитячого самоврядування навчальних закладів з 26 шкіл району та медичного коледжу.

До лідерів звернулися: заступник голови Чемеровецької районної державної адміністрації Сергій Володимирович Рибак, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Світлана Андріївна Павлишина, представник народного депутата України Олександра Володимировича Гереги Вірик Ганна Іванівна, спеціаліст ... Читати далі »
Категория: Виховна робота | Просмотров: 1291 | Добавил: chemrmk | Дата: 28.01.2014

Фінальний етап проекту "Україна колядує" відбувся на Водохреща 19 січня 2014року в м. Городок. Світло і радісно звучали колядки у виконанні фольклорних колективів Дунаєвецького, Ярмолинецького, Городоцького і Чемеровецького районів. В четвірку кращих ввійшли колективи з кожного району, які прекрасно відтворили обрядове дійство свого регіону. 

Запам'ятались своєю автентичністю колективи Городеччини, які готували коляду спільно з духовним центром православної церкви. Але найкращим був виступ фольклорного колективу Чемеровецького НВК №1. Молодці школярі, молодці керівники навчального закладу, які вклали у реалізацію проекту багато зусиль, творчості і частинку своєї душі. 

Проект "Україна колядує" отримав належну підтримку народного депутата О. Гереги, тому всі учасники були нагороджені цінними подарунками. Приємно, коли проект завершується моральним і матеріальним задоволенням.
Т. Антецька

Категория: Виховна робота | Просмотров: 1073 | Добавил: chemrmk | Дата: 28.01.2014