Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 28 » Форум лідерів
16:43
Форум лідерів
Форум лідерів учнівського самоврядування
«Твоя ініціатива –твоє майбутнє»

Районний  відкритий форум активістів учнівського самоврядування проводився з метою розвитку учнівського самоврядування, залучення дітей і молоді до участі у вирішенні актуальних питань місцевих громад, підготовки молоді до виконання громадських і конституційних обов’язків.

У форумі взяли участь 28 активістів та координаторів, які представляли органи дитячого самоврядування навчальних закладів з 26 шкіл району та медичного коледжу.

До лідерів звернулися: заступник голови Чемеровецької районної державної адміністрації Сергій Володимирович Рибак, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Світлана Андріївна Павлишина, представник народного депутата України Олександра Володимировича Гереги Вірик Ганна Іванівна, спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ірина Володимирівна Качуріна, методист з виховної роботи районного методичного кабінету Тетяна Степанівна Антецька.

Виступаючі дали високу оцінку діяльності районної ради старшокласників та висловили готовність підтримувати ідеї та проекти, запропоновані лідерами.  

Підсумки учнівського проекту «100 причин любити Україну» проаналізувала методист з виховної роботи районного методичного кабінету Тетяна Степанівна Антецька, яка відмітила активність і творчість школярів, почуття патріотизму.

 У ході збору присутні ознайомилися із  презентаціями проведення територіальних зборів лідерів учнівського самоврядування, оздоровчої зміни літньої школи лідерів учнівського  самоврядування в позашкільному навчальному закладі «Дитячо-юнацький оздоровчий комплекс «Чайка» міста Хмельницького та з презентаціями проектів голів комісій районної ради старшокласників. 

«Пропонуй! Організовуй! Виконуй!» – під таким гаслом працювали юні лідери.

 На форумі «Твоя ініціатива – твоє майбутнє» лідери учнівського самоврядування Чемеровеччини  обговорювали питання формування соціальної активності учнівської молоді, ділилися досвідом роботи, визначали оптимальні методи та форми, які спрямовані на формування соціальних компетентностей, підвищенню культури ділової взаємодії і престижу суспільної діяльності лідерів учнівського самоврядування.

 Цікаво й змістовно пройшла інтелектуально-конкурсна програма  «Різдвяна феєрія».

         Юні лідери розробили нові проекти, реалізацію яких було заплановано на 2014 рік. Завершився форум ухваленням плану роботи Чемеровецької районної ради старшокласників на 2014 рік. 
                                                                            Координатор учнівського
                                                               самоврядування району Чайковська О.М.


Категорія: Виховна робота | Переглядів: 1282 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]