Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 25 » Ще одна тепла та приємна зустріч!
10:42
Ще одна тепла та приємна зустріч!
Наукова робота передбачає висвітлення її результатів, представлення висновків та етапів дослідження серед  колег. Одним словом, має відбутися захист наково-дослідних робіт. Наші молоді науковці не виключення, для них проводиться І-ий етап Всеукраїнського конкурсу захисту наукових робіт. Для багатьох учнів прийдеться вперше виступати перед незнайомою аудиторією та проявляти свої ораторські здібності. 


Тому, аби допомогти підготовитися до захисту та познайомити школярів один з одним 18-21 листопада було проведено виїзні навчальні тренінги «Я - оратор». Метою тренінгів було розповісти як проходить захист, допомогти перебороти хвилювання та підвищити впевненість у собі. В результаті проведених зустрічей учням було надано можливість першого пробного виступу серед ровесників, підготовлено на допомогу школярам презентацію про розвиток ораторських здібностей а також з ними працювали кваліфіковані психологи Цісар М. В. та Уланівська А. В. які заряджали позитивом та впевненістю групу. 


На завершення тренінгу усі присутні мали можливість висловити власні враження. Було дуже приємно бачити посмішки на обличчі майбутніх науковців та читати їхні схвальні відгуки. Хочу висловити щиру та велику вдячність усім присутнім а також подякувати дирекції Летавського НВК, Більської та Закупнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів які приймали учнів та забезпечили належне проведення тренінгу впродовж тижня. 

$IMAGE3$


Переглядів: 752 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]