Вітаю Вас, Гість
Головна » 2010 » Листопад » 16 » Увага! Конкурс!
15:05
Увага! Конкурс!
Шановні старшокласники та вчителі! 


Запрошуємо вас взяти участь у всеукраїнському Конкурсі "Чи знаєш ти Європу? Допоможи Європі дізнатися про тебе!".

До участі запрошуються команди в кількості 3 (трьох) осіб зі всіх шкіл (гімназій, колегіумів, інших загальноосвітніх закладів) України.

Конкурс складається з двох турів:
Перший тур Конкурсу, заочний – on-line тестування щодо знань про Євросоюз та різні аспекти його діяльності, зокрема, щодо технічної допомоги, яку надає ЄС Україні, а також – щодо вмінь користуватися цими знаннями
Другий тур Конкурсу, очний – презентація командами-фіналістами на конференції у м. Києві концепцій власних проектів

Участь команд-фіналістів у конференції, що відбудеться у Києві, оплачується Організаторами Конкурсу. Кожний фіналіст отримає цінний подарунок.

Команда-переможець в якості нагороди буде запрошена до країни Євросоюзу з навчально-урочистим візитом за рахунок Організаторів Конкурсу.

Ми сподіваємося, що завдяки Конкурсу місцеві громади кожного регіону України помітять у власному складі нових юних лідерів, які у майбутньому зможуть змінити свій регіон на краще. Якщо Ви готові до випробувань, реєструйте свою команду!

РЕЄСТРАЦІЯ КОМАНД ТРИВАЄ ДО 10 ГРУДНЯ 2010 РОКУ

Більш докладна інформація на сайті: http://www.euro-konkurs.org.ua/

Запитання щодо участі у Конкурсі направляйте за адресою: euro-konkurs@hreuc.com

ДОВІДКОВО: Конкурс проводиться в рамках проекту «Україна-ЄС: Конкурс щодо співпраці і регіонального розвитку серед старшокласників України», який здійснюється всеукраїнською мережевою радіостанцією «Наше Радіо» за фінансування Європейського Союзу. Проект виконується за сприяння Міністерства освіти і науки в Україні. Експертну та методичну підтримку Проекту надає громадська організація Євроклуб «Право і Захист».
Переглядів: 844 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]