Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Стартовий збір лідерів українського самоврядування
15:23
Стартовий збір лідерів українського самоврядування
13-14 вересня 2013 року в Чемеровецькому районному Будинку школярів відбувся стартовий збір лідерів та координаторів шкільних рад учнівського самоврядування.
На стартовому зборі актив районної ради старшокласників визначився із пріоритетами у своїй роботі. 
Наступним етапом для лідерів та координаторів шкільних рад учнівського самоврядування була екскурсійна поїздка в мальовничі Карпати.
 Подорожуючи Прикарпатськими стежками, ми побували в Коломийському музеї «Писанка», де знаходиться понад шість тисяч писанок з різних регіонів України та країн світу. Після Коломиї, з піднесеним настроєм, ми вирушили в м. Яремче. Тут відвідали сувенірний ринок, де придбали багато різних сувенірів карпатських майстрів для рідних та друзів, пройшли стежками Довбуша, мали змогу помилуватися водоcпадом.
Наступного дня ми продовжили нашу мандрівку. Піднімаючись канатною дорогою милувались краєвидами та слухали чарівний звук трембіти. Те, що ми бачили, неможливо передати словами. Можна із впевненістю сказати, що Буковель – одне з найпрекрасніших місць в Карпатах.
З чудовим настроєм і в очікуванні несподіванок ми вирушили в Івано-Франківськ. Справжнім сюрпризом для нас був аквапарк «Цунамі». Усі із задоволенням спускалися крутими лабіринтами та з різноманітних гірок, плавали в басейні,піднімались на «морській» хвилі побували в джакузі та сауні.
Усе: гарний настрій,найчудовіші гори, чисте гірське повітря, море емоцій та нових друзів, весела компанія та незабутні враження надовго залишаться у пам’яті кожного з нас. 
Мішкалова Ліана — голова комісії толерантності
Категорія: Виховна робота | Переглядів: 694 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]