Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 12 » Проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт.
15:41
Проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт.

«Тільки про того можна сказати, що він добився

успіху, хто зумів скористатися його плодами».

Люк де Вовенарг.

Однією із ціллю навчального-виховного процесу формування успішної людини. Для підтримки та залучення до наукових досліджень обдарованої молоді 10 грудня 2013 року на базі Чемеровецької філії Хмельницького територіального відділення МАН пройшов І етап Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт. До захисту було допущено 65 робіт, які містили наукову новизну, були цікавими та змістовними. Усі учні шкіл Чемеровецького району які були допущені до захисту з’явилися у вівторок та гідно представили плоди своєї діяльності.

Робота відбувалась у шести аудиторіях в переміщеннях актового залу РВО, Будинку школярів та Чемеровецького НВК №1. Працювали такі відділення та секції як – історії, філософії та суспільствознавства, математики, фізики та астрономії, наук про Землю та економіки, комп’ютерних наук, біології та хімії, екології та аграрних наук, іноземної мови та світової літератури, української мови та літератури. У кожному відділенню працювали методисти районного відділу освіти та вчителі які складали кваліфіковане та об’єктивне журі конкурсу.

Спершу усі учасники писали контрольні роботи з базових дисциплін, а далі відбувався захист науково-дослідної роботи з представленням презентації. Майбутні науковці показали хороші результати та гідно виступили. Школярі з більшості шкіл нашого району брали участь в І етапі Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт і далі наші переможці поїдуть на область та 15-16 лютого візьмуть участь у ІІ етапі. Отже, наші учні є успішними та талановитими людьми які формують еліту нашої держави. \


Переглядів: 611 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]