Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 21 » Інтегрований семінар вчителів біології, основ здоров'я.
18:24
Інтегрований семінар вчителів біології, основ здоров'я.

Від здоров'я дитини (фізичного, соціального, психічного) залежить те, яким членом суспільства вона стане, як ставитиметься до своїх близьких, чи вболіватиме за те, що відбувається в сучасному суспільстві. На основі відношення   людини до самого себе, свого внутрішнього світу, а також зовнішнього - природи, суспільства, інших людей можна говорити про рівень здоров'язберігаючої  компетентності, яка водночас визначає його ставлення, саме в цих стосунках розкриваються всі властивості і якості людини.


Виходячи з актуальності даної проблеми 19 березня 2013 року на базі Більської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний інтегрований семінар вчителів біології, основ здоров'я на тему "Формування здоров'язберігаючих компетентностей засобами уроку біології та основ здоров'я, та в позаурочний час" Учасники семінару відвідали урок біології у 9 класі, проведений вчителькою Виноградовою Тетяною Миколаїною. На уроці разом із школярами гості перевтілилися у глядачів телепередачі "Консультація у лікаря", із задоволенням переглянули учнівські презентації, пограли в біологічний брейн-ринг. До семінару учні 5 класу підготували театральну виставу "Червона шапочка на новий лад". У якій в досить оригінальній формі показали переваги здорового способу життя.

Учасники семінару зробили висновки, що сучасний урок має бути здоров'язберігаючим, здоров'яформуючим, здоров'язміцнюючим, спрямованим на формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя, учити культури здоров'я на засадах розвитку життєвих навичок. Основна мета вчителя - формування домінанти на здоровий спосіб життя, розуміння найвищої  людської цінності - життя та здоров'я.

Переглядів: 1023 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]