Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 29 » «Гармонія руху» в дошкільних навчальних закладах Чемеровецького району
11:43
«Гармонія руху» в дошкільних навчальних закладах Чемеровецького району

На реалізацію п.6.1 Плану заходів Міністерства освіти та науки, молоді та спорту України щодо виконання Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 28.07.2011р. № 905, з метою збереження здоров'я дітей дошкільного віку, активізації роботи у фізкультурно - оздоровчому напрямку та на виконання листа управління освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації №3423 від 05.11.2012р. "Про проведення Всеукраїнського фестивалю "Гармонія руху", в період з 19 по 23 листопада 2012 року в 43 дошкільних навчальних закладах Чемеровецького району проведено Всеукраїнський фестиваль "Гармонія руху". В ньому взяли участь 1100 дошкільників та 300 першокласників й 220 учнів других - четвертих класів. Активними помічниками та учасниками Фестивалю були й батьки дошкільників.


Зранку робим ми зарядку (Вишнівчицький ДНЗ №1)


В дошкільних закладах, враховуючи специфіку роботи та матеріально - технічні можливості, були проведені "Дні здоров'я", "Спортивні змагання", "Веселі старти" з участю батьків, першокласників, молодших школярів. В 10 закладах проведено "Осінні Олімпійські ігри" за участю дошкільників старшого дошкільного віку. Цікавою була "Олімпійська регата" між вихованцями Гуківського та П'ятничанського дошкільних навчальних закладів.

Весело пройшли в закладах і валеологічні розваги "Це потрібно знати всім: і дорослим, і малим", де дошкільники закріпили знання з валеології. В Чемеровецьких ДНЗ №1 та №2, Летавському та Гуківському ДНЗ використали консультації лікарів дитячої консультації та ФАПу "Здоров'я дитини - профілактика ГРЗ" для батьків дошкільників. Дано консультацію, як правильно навчити полоскати горло з метою профілактики захворювання та з метою загартування дитини.

Опрацювавши журнал "Фантазії вихователя" №32(656), серпень 2012р. "Фізична гармонія - міцне здоров'я" методика використання елементів хатха-йоги, вихователі району зацікавились даною методикою та впроваджувати її елементи в ході Фестивалю.


Спортивні змагання з Жердянському ДНЗ


Малі олімпійські ігри між вихованцями Гуківського та П'ятничанського ДНЗ


Дружні змагання в Почапинецькому ДНЗ


Любим пластику і рух (Летавський ДНЗ)


Консультація лікаря Гуківського ФАПу


Спортивний куточок у Кугаєвецькому ДНЗ


Краса і грація в Зарічанському ДНЗ

Категорія: Новини дошкілля | Переглядів: 1542 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]