Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Травень » 17 » Фестиваль «Дитинство не має меж»
12:24
Фестиваль «Дитинство не має меж»

Не секрет, що всі ми родом із дитинства. Діти чомусь завжди прагнуть швидше подорослішати, а ми, дорослі, ностальгічно згадуємо безтурботні дитячі роки, тому 16 травня стартував районний фестиваль «Дитинство не має меж».

За цей рік багато дітей та підлітків стали його учасниками, більше 40 –переможцями.

Фестиваль «Дитинство не має меж» -це добра традиція, чудова зустріч творчих, талановитих. Це дитячі ідеї і проекти, які запрошують до співробітництва всі впевненних в тому, що дитинству не має перешкод, кордонів.

Фестиваль відкрився нагородженням активних учасників дитячо-юнацького руху, лідерів за успішну реалізацію різноманітних проектів, які відбулись в рамках фестивалю, а далі були представлені презентації кращих програм, проектів, колективних творчих справ.

На фестивалі лідери ДЮО району змогли не тільки активно відпочити, а й поспілкуватись, позмагатись. Адже на них чекала цікава програма –малюнок на асфальті, піонерська вікторина та гала-концерт фестивалю – свято музичної творчості «Талант! Музика! Діти!»

Районний фестиваль «Дитинство не має меж» став фінальним акордом фестивально-конкурсної програми Федерації дитячих організацій України.

У новому навчальному році фестиваль «Дитинство не має меж» знову відкриває свої двері і запрошує до участі всіх, хто любить творчість, фантазію і бажає поділитися із всіма своїм досвідом та майстерністю.

Координатор дитячо-юнацьких об’єднань
Чемеровецького району
О.Чайковська

Переглядів: 832 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]