Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 14 » До духовних витоків душі
18:15
До духовних витоків душі

Згідно плану роботи відділу освіти, молоді та спорту 13 березня 2013 року на базі Сокиринецької ЗОШ І-ІІІ ст. проведено районний семінар для шкільних бібліотекарів. З вітальним словом до учасників звернувся директор школи Задоянчук А.В. та учні історичного гуртка, які коротко ознайомили присутніх з історією школи та сучасними досягненнями.


В рамках семінару було проведено загальношкільний виховний захід "Нам - його думи пророчі", керівником та ініціатором його проведення став вчитель української мови та літератури школи, ентузіаст, патріот відродження української духовності Закордонець О.П., який спільно із заступником з навчальної роботи Басістою В.Я., вч. музики Матраєвим О.В., вчителями початкових класів Круп'як І.В., Крисюк Г.В., Муращик Т.М. зуміли показати відродження заповітів Великого Кобзаря в сучасному суспільстві. Активними учасниками стали учні школи: Дудко М., Зюбрій Т., Матищак Н., Угрин Ж., Матраєв В., Пашко Я.

Кульмінаційним моментом семінару стало відвідування поетичної світлиці школи, де із своїми поетичними доробками виступили вчителі Закордонець О.П., Круп'як І.В, Кравцова Л.Т. Також з музичним оформленням та своїми творами виступив вчитель музики Матраєв О.В. Педагоги Крисюк Г.В., Закордонець О.П., Матраєв О.В. Круп'як І.В. виконали власні музичні твори. Безпосередню участь у проведенні заходу взяли участь учні 6-8 класів, а ведучою поетичної світлиці була бібліотекар школи Пашко І.В., яка проаналізувала і якісний показник читання художньої літератури учнями школи. В 1-4 класах він значно вищий ніж у 5-11 класах, що свідчить про недостатній рівень використання наявного фонду художньої літератури, який є застарілим, і не відповідає вимогам навчальних програм. Про це говорили колеги-бібліотекарі Маслій Н.В. (Летавський НВК), Боднар Г.С. (Чемеровецький НВК №1), Федин Н.В. (Почапинецька ЗОШ І-ІІІ ст.). На завершення семінару були прийняті методичні рекомендації для впровадження в практику роботи класних керівників та шкільних бібліотекарів відповідно до теми.

А. Лихва - методист РМК.


Переглядів: 710 | Додав: chemrmk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Addy  
0
What litbareing knowledge. Give me liberty or give me death.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]