Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Березень » 26

20.03.2012 року в смт.Чемерівці відбувся районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Зірниця», в якій взяли участь15 команд від ЗОШ району І-ІІІст. загальною чисельністю 90 чоловік. Головною метою було визначення фізичної підготовки юнаків та готовність останніх до  служби у збройних силах України.


Перед початком гри головний суддя змагань В.Т. Кучер довів до відома учасників Положення про проведення районного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Зірниця".

Цікавою і насиченою була й програма гри. Хлопці мали продемонструвати своє вміння у конкурсі строю і пісні; підтягуванні на перекладині;  метанні гранати; стрільбі з пневматичної гвинтівки; бігу на 30 метрів.

Виконавши всі етапи, та дочекавшись висновку членів журі, були визначені та нагороджені переможці змагань. Перше загальнокомандне місце виборов Чемеровецький НВК №1, друге Свіршковець ... Читати далі »

Просмотров: 769 | Добавил: chemrmk | Дата: 26.03.2012 | Комментарии (0)


На підставі Регламенту і методичних рекомендацій щодо організації і проведення  Національного Кубку шкільного футболу «Євро - 2012» 20.03.2012 року у районному будинку школярів відбулося жеребкування серед 19 футбольних команд загальноосвітніх закладів району, котрі візьмуть участь у першому турі змагань з цього виду спорту.Перед початком  дійства юних спортсменів привітали  заступник голови РДА С.В. Рибак та начальник відділу освіти РДА С.А.Павлишина.


19 команд було розбито на 4 групи, в кожній із них було проведено жеребкування. ... Читати далі »

Просмотров: 786 | Добавил: chemrmk | Дата: 26.03.2012 | Комментарии (0)